Weggewaaid aan de nachtelijke kust

Gastblogger en Ultrarunner Marlon Voorn reisde naar Den Helder voor een ultrarun van 75 kilometer: De Dutch Coast by night.   Lees hieronder (en op zijn blog) zijn verslag en het antwoord op de vraag:”heeft hij de finish van deze barre eenzame tocht kunnen halen?”

Vrijdag op 9 januari ging ik de Dutch Coast ultra run by night lopen. Rond 18:00 ging ik met de trein richting Den Helder,dit keer alleen. In principe ging Maarten hem ook lopen, maar er kwam wat tussen dus kon hij niet. Daar aan gekomen, lekker vroeg,  de startlokatie was vlak naast het station bij een gezellig restaurant van een hotel.

Binnen waren nog niet zo veel mensen ,de start was ook om 22:00 voor de 75 km en 100 km.De 25 en 50 km startten een half uur later. Ik bestelde een koffie en een stuk appeltaart, even nog wat lekkers nemen voor dat ik de barre tocht en de kille nacht in ging. Inmiddels kwam, Berry Snoeren van Runnersworld Breda naast me  zitten. Hij had een tijd terug de Spartathlon van 246 km uitgelopen en ik heb even een praatje met hem gemaakt.Hij ging de 100 km lopen, later hoorde ik dat hij bij de 26 km uitgestapt was, het weer en het strand was toen al heel extreem geworden. Ondertussen was het al lekker druk aan het worden.Berry Snoeren en Ik

Berry Snoeren en Ik. foto:Rinus

Inmiddels konden ook de startnummers afgehaald worden bij Ton/Henri. Ik had het mooie startnummer 154 opgespeld.

Lees hier verder

Advertenties

Over AriBombari

Run for your life, before life runs you!
Dit bericht werd geplaatst in ultra run en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s