Indian summer bij 1vd4 Loop Haag atletiek

Hoewel de jonge(re) atleten de 5 en 10km wonnen, waren de oudere atleten veruit in de meerderheid. Velen liepen in de late herfst  mooie tijden. ook het weer was op deze late oktoberherfstdag heerlijk. Met weinig wind en een heerlijk zonnetje was het na afloop goed toeven op Sportpark Laan van Poot.

Hierbij een link met een fotoverslag van (een stukje ) 5km en twee ronden 10km 1vd4 loop. https://www.facebook.com/234105100030532/photos/?tab=album&album_id=544836118957427

Bij de 5km was  haag atleet Er Rabhi zijn clubgenoot Jeroen Vanson net te snel af. Farrid L’Jahhou won de 10km door Spartaan Robin Kuiper voor te blijven.

Robin: bewijst dat hij de stijgende lijn te pakken heeft. Startte snel en bleef goed in het spoor van de koploper. Had een kleine dip bij de 7km, maar zal de 10km ook snel onder de knie krijgen.

Geen daden maar woorden

Zelf deed ik niet mee, omdat ik de dag erna een pittige test bij de Kopjesloop wilde doen.

Onder het motto geen daden maar woorden hierbij de meetlat gelegd langs de vele deelnemers van groep 1 die massaal waren opgekomen: Applausje voor jezelf, want deelnemen is ook (ervaring) winnen.

Joeri; Een bekeken race en zette weer een snelle 36 minuten neer. Een vierde plaats was het hoogst haalbare vandaag en die plaats veroverde hij dan ook. Geen concurrentie bij de M35+

Ewout: Loopt nog niet lang bij groep 1, en liep sinds lange tijd een 10 km. Deed dit op voortreffelijke wijze en bleef slim achterin de (sub)kopgroep hangen. 36.52 is dan een super tijd en een bizarre verbetering (met 6 minuten) van zijn PR. Beloning van hard en gedisciplineerd trainen.

Geert-Jan: ging mee met snelle mannen en liep een snelle constante race wat hem een nipt PR bezorgde 39.11 en een 3e plaats bij de M45+

Ricardo: Had een snelle start, maar moest deze bekopen met een verval in de tweede ronde. Moet normaal gesproken onder de 40 minuten kunnen lopen. Kan met 40.41 niet tevreden zijn.

Erwin: moest even op gang komen, maar hervond zichzelf in de tweede helft en haalde nog wat lopers in. Bleef in de (hoge) 40 minuten, maar heeft recent wel harder gelopen. Scoorde een zuinige voldoende: 40.43

Paul: Zat prima in de wedstrijd en had een goede focus.Is blij met een sterk (Indian Summer) record  en een hoge notering in zijn leeftijdsklasse. 41.11 nadert de 40 minuten zone .Klasse.

Mervyn: forceerde niet en bleef mooi lopen. Leek niet helemaal tot het uiterste te gaan en had nog een goede eindsprint. 42.11 is een goede tijd voor deze trainingstopper.

Rob: onze nestor werd aangespoord om een 43,-er te lopen. en dat lukte: 43.56. Na een jaar blessureleed weer mooie tijden en soeverein eerste in de klasse 65+

Rik: Solide race en liep naar zijn mogelijkheden. Moest de race grotendeels alleen lopen en dat ging hem prima af: Met 42.32 doe je goed mee in de 55+.

Andre: oogde soepel en alsof het weinig moeite kostte. Mist misschien wat trainingsomvang, maar komt er weer aan. Bleef aardig in het spoor van Rik. Met 43.34 zal hij zeker blij zijn en doet hij goed mee in zijn leeftijdsklasse.

Melvin: De Arjan Robben van groep 1 had het zichtbaar lastig, maar was op het oog nog heel na afloop. Boven de 45 minuten is een tijd die ook nu onder zijn stand is. Voor Sinterklaas een nieuw paar kuiten op de verlanglijst.

Erik R: Deed weer eens ouderwets mee met een 1vd4. Hield Ferry van het lijf en had nog een vlijmscherpe eindsprint en kan met 46. terugkijken op een geslaagde 10km. Is weer terug op de kaart!

Ferry: was op de training redelijk in vorm gekomen, maar had het nu zwaar. Misschien eeen zware wandeltocht als voorbereiding gehad? Een 47.35 is eigenlijk een groep 1 onwaardige tijd.

Theo: De Trainer/coach loopt nog steeds zijn 10km onder het uur en zet de laatste jaren bijna constant een 57-er op de klokken. Ook nu weer.  De tijd lijkt geen vat te krijgen op de oudste deelnemer van het veld. Theo liet daarbij nog veel andere lopers zijn hielen zien.

Advertenties

Over AriBombari

Run for your life, before life runs you!
Dit bericht werd geplaatst in Blogverslag hardloop wedstrijd. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s