Light in Night Kids run houdt het droog

start-sjoerd Na bijzonder slecht weer, werd het in de avond net op tijd droog. De jaarlijkse Light in the Night Kids run georganiseerd door AV Sparta m.m.v. sponsoren Zorg & Zekerheid, gemeente Leidschendam-Voorburg en Sport & Welzijn kon daardoor toch het hardloopevenement doorgang verlenen.

sjoerd en lianneBurgemeester van der Sluijs van Leidschendam-Voorburg loste het startschot voor de 2,4 km hardloopwedstrijd. Veel kinderen van basisscholen uit de  gelijknamige gemeente wisten hun weg te vinden naar het sfeervolle hardloopfestijn. Na een rondje om de atletiekbaan op Sportpark Westvliet vervolgden de kinderen in de leeftijd 6-12 jaar hun weg in het donker maar met een lichtgevende kerstmuts. Vrijwilligers van AV Sparta liepen in kerstpak met bellen achter de laatste lopertjes aan.

Een kleine 200 kinderen wist de finish binnen 20 minuten te bereiken.  Winnaar bij de jongens werd – net als vorig jaar – Tim Cats (Pius X) in een zeer snelle 8.48.min. Hij had lang concurrentie van Justin The-Night-Kidsrun-12-12-2014podiumvan Dooren die tweede werd in 9.03. Derde werd Lucas van de Logt (9.44). De laatste twee zijn lid van AV Sparta. Bij de meisjes verdedigde de winnares ook met succes haar titel: Lianne van Oosterwijk (Liduina basisschool) kwam in 10.14 over de streep. Tweede werd Donna Polet en derde Lucija Verzaal. Ook deze drie meisjes trainen bij AV Sparta.

Voor een video sfeerverslag kijk verder op dit Youtube filmpje

Advertenties

Over AriBombari

Run for your life, before life runs you!
Dit bericht werd geplaatst in Blogverslag hardloop wedstrijd en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s